Even voorstellen..

Mijn naam is Annemieke. Ik ben geboren en getogen in Kampen, heb gestudeerd in Maastricht, gewerkt in Amsterdam, gereisd in vele landen en uiteindelijk ben ik in 2001 mijn hart achterna gegaan en geland in Istanbul, waar ik tot 2017 heb gewoond. Gedurende mijn tijd in Istanbul ben ik als beroepsfotograaf  aan de slag gegaan.
Het realiseren van die droom beleefde ik als iets heel bijzonders, al bracht het me niet de innerlijke rust waar ik steeds ferventer naar op zoek was.

Via mijn fotografische werk kwam ik in contact met een goede vriendin, die mij uitnodigde voor een ademsessie. In de sessies die volgden ging er een wereld voor mij open en langzaam maar zeker begon ik anders naar het leven te kijken. In 2010 heb ik de opleiding tot Inspirational Breathwork Facilitator gevollgd.

Mijn vrienden van het ademwerk introduceerden mij in de wereld van familie opstellingen.
Mijn eerste ervaring hiermee deed ik op tijdens een weekend workshop waar familieopstellingen gecombineerd werden met ademwerk; een hele intense en mooie ervaring.

Sindsdien heb ik aan vele opstellingen deelgenomen, als representant, client en ook als student en zijn er in mijn eigen leven deuren open gegaan waarvan ik voorheen de sleutel niet kon vinden.
Een belangrijk onderdeel van dat proces was de opleiding tot familieopsteller die ik in 2017 heb gevolgd bij het Instituut voor Systemisch Werk, in Dieren.

Na bijna zeventien jaar in Turkije gewoond te hebben, ben ik in 2017 terug naar Nederland verhuisd. Mijn persoonlijke ervaringen met systemisch werk hebben me hierbij enorm geholpen.  Het natuurlijke verloop van dit proces heb ik met name daar aan te danken.

Graag wil ik hier mijn dankbaarheid uitspreken voor diegenen van wie ik heb mogen leren; hun geduld, gevoel voor humor en meedogenloze compassie hebben mij gesteund en gedragen. De liefde die ze uitdragen in hun werk verwondert mij telkens weer opnieuw en vervult mij met groot respect.


'There are no teachers and no students. We all sit in the circle together.'
 

Love & Light,

Annemieke

Gevolgde Opleidingen & Trainingen

 


* Inspirational Breath Work Institute - Joost Maijvis - Qualified Breath Facilitator (Istanbul, 2010)

* Mood Massage Opleidingen - Rolf van Deursen - Opleiding Klassieke Massage (Amersfoort, NL 2018)

* Mood Massage Opleidingen - Rolf van Deursen - Training Hoofdpijn Massage (Amersfoort, NL 2018)

Lichaamswerk
Systemisch Werk

* Familie Opstellingen Training, Deel  1, - Svagito Liebermeister (Istanbul 2014)

* Intensieve Training Workshop Familieopstellingen - Stephan Hausner (Barcelona, 2015)

* Instituut voor Systemisch Werk - Familieopstellingen Begeleider - Elmer Hendrix (Dieren NL, 2017)

* Instituut voor Systemisch Werk - Organisatie Opstellingen - Elmer Hendrix (Dieren NL, 2018)

* Instituut voor Systemisch Werk - Life Integration Process - Elmer Hendrix (Dieren NL, 2018)